Köpguide till er business

Möbler till er business är till för att fylla många funktioner. De ska vara stiliga, man ska vilja se dem. De ska vara funktionella, både personal och kunder ska känna att möblerna är komfortabla och praktiska. Inredningen till tex restaurangmiljöer ska vara lockande så att gäster vill komma till restaurangen och njuta av miljön tillsammans med maten. Möblerna ska också göra det lättare för personalen att utföra sitta arbete.

 

I det första mötet med gästerna gäller de att fresta kunden/kunderna och få dem att kliva in i restaurangen. Före kunden har fått maten på bordet är det många andra faktorer som spelar in i hur matupplevelsen kommer bli. Hur entrén ser ut, samt skyltningen av maten spelar en stor roll, att låta innemiljön av restaurangen lysa igenom redan från utsidan och sedan omfatta gästerna då de kommer in. Det är vanligare att kunderna stannar längre där miljön är fin och lugn än en miljö som är ful och stressig. Detta gör att gästerna kan komma att köpa mera. Många av gästerna kommer garanterat att återbesöka restaurangen, både för den goda maten men också för att njuta av miljön. 

TÄNK PÅ HELHETEN

Möbler till er business innebär inte enbart stolar och bord, det är så mycket mer! Det är hela intrycket som spelar en stor roll och är en bidragande faktor man måste ta hänsyn till. När det kommer till att investera i inomhusmöbler är det bra att utgå från vilken business man har och hur man vill synas.  Vad är det som avgör att kunderna trivs? Hur ska helhetsintrycket vara? Helhetsintrycket är en viktig del, den skapar miljön och atmosfären som gör att kunden känner att han/hon trivs samt att det är kvalitet på företaget. Att besöka en business ska vara en stor upplevelse och något man längtar till. Alla människans sinnen är till för att stimulera kunden, smaken, synen, hörseln och känseln ska stimuleras till det yttersta. Det är där möblerna har en betydande roll. Innan valet av möbler sker ska helhetskonceptet vara färdigt. Väggarnas färgskala samt textilier. Även golvmaterial som ska komma att hålla för alla typer av slitage. När detta är bestämt så kan man anpassa miljön med hjälp av möbler! Om alla inredningsdetaljer synkas samman, desto bättre kommer gästen att uppleva det hela. En genomtänkt placering av alla möbler ska underlätta för personalen samt städningen av er business, detta är otroligt viktigt vid köp av möblerna.


.